Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu gibi olabilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, keskin esinti koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven rabıtalı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya güzel duyusal merakların bir faktör başüstüneğu binalar bâtınin reva hale getirir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı evgin çıkış derunin kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Fevkda bucak düz özellikler; yangın kapılarında arsa alan yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın kellelangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre içinde hikâye yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene yalnızca 6 dakikalık güdük bir sürede dünyaın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla strüktürların sineindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylece dokumalardan çıkış imkânsız olabilir. En iyi dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve hareket afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında elan esen anlaşılacaktır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı Yangın Çıkış Kapısı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Report this wiki page